Είστε εδώ

Ευχαριστήρια επιστολή Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών

03/12/2019

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών και ο Σύλλογος Αθλουμένων Δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς όλους του συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στήριξαν έμπρακτα για άλλη μία χρονιά το «ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».

Η ανταπόκριση όλων σας, απέδειξε την αγάπη σας για τις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα παιδιά. Με την δική σας αγάπη και συμβολή συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 1050 κουτιά γάλα μακράς διάρκειας και ήδη ξεκίνησε η διανομή τους σε άπορες οικογένειες και δομές της πόλης, που το έχουν ανάγκη.

Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας σε όλους μας. Η επίδειξη αλληλεγγύης, κοινωνικής ευθύνης και γενναιοδωρίας δεν είναι απλά υποχρέωση όλων μας, αλλά εσωτερική μας ανάγκη.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών πιστός στον δρόμο, που βαδίζει όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσει, είτε δημοσίως -όποτε απαιτείται- είτε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας -όπως προτιμά- να στηρίζει την τοπική κοινωνία με δράσεις και ενέργειες, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας, που το έχουν περισσότερο ανάγκη, και θα εντείνει το φιλανθρωπικό του έργο ανταποκρινόμενος στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τη συμβολή σας στην επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης μας και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!

Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών

Σύλλογος Αθλουμένων Δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ»

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
CAPTCHA
Θέλουμε να προσδιορίσουμε ότι είστε πραγματικός χρήστης και να αποτρέψουμε μηχανικές αυτοματοποιημένες συνδέσεις.
Image CAPTCHA
Εισάγετε τους χαρακτήρες που φαίνονται στην εικόνα.

Κοινοποίηση